31 december 2007

Ulfkotte lanceert kannibalen en corrigeert nog steeds niet

Op de zestiende dag na zijn ingebrekestelling wat betreft welbewuste laster over het Brusselse Justitiepaleis (Zie Ulfkotte Ticker), maakt Ulfkotte het vandaag wel extra bont bij Akte Islam.

Vanochtend vertoonde hij de volgende afschuwelijke foto:

Ulf%20palileber%207c30.jpg

Dr. Ulfkotte's commentaar daarbij luidde:

"[..] es demonstriert wie kaum ein anderes, was mit Barbarei im Islam der Gegenwart gemeint ist: Auf dem Foto verspeisen grölende Palästinenser in Gaza die noch warmen rohen Eingeweide eines Gegners, den sie soeben getötet haben. All das geschah vor laufenden Fernsehkameras und es ist eines von vielen aktuellen Beispielen dafür, dass der Westen in der islamischen Welt einfach wegschaut, wenn er die dortige Barbarei nicht wahrhaben will. Das Foto wurde - wie auch der dazu gehörende Film - im palästinensischen Fernsehen ausgestrahlt."

En als onderschrift:

Barbarei unter Palästinensern: Sie essen lächelnd die Eingeweide ihrer Gegner - ob das nach dem Koran wohl "halal" ("rein") ist...?

Ha, ha ha: Wat een leuke grap!

Vriend Dietmar Näher van POLITISCH KORREKT vroeg zijn lezers vanmorgen, waar die foto toch vandaan kwam. Binnen een halve dag bleek dat het hier gaat om beelden die (niet door de Palestijnse-, maar) door een Italiaanse zender zijn uitgezonden in... september 2000! Zeven jaar geleden. Het beeld klopt. Helaas. Maar het komt helemaal niet uit de Gazastrook, maar is ontnomen aan een video van de lynching van vier Israëlische militairen, die per vergissing, naar men zegt, in Ramallah terechtkwamen op een patrouilletocht. Dat was in september 2000, Nog voor 11 september 2001, maar nadat er al een slachting had plaatsgevonden onder Israelische Palestijnen en in Bethlehem (waar vooral Christenen het slachtoffer waren, Herr Ulfkotte).

Ulfkotte zit er weer eens vies naast

"PK" documenteert das alles später nachmittags. Maar Ulfkotte reageert (natuurlijk) niet. Overigens zijn de "kannibalen" van Ramallah indertijd voorbeeldig bestraft, en hebben zeventien Palestijnse politiemensen, die trachtten tussenbeide te komen, ofwel de dood gevonden, ofwel zijn gewond geraakt.

Voor alle duidelijkheid: De bestiale daad van de demonstranten wordt hier op geen enkele manier goedgepraat. De lynchers verdienen harde straffen. Maar wat daar toen gebeurde, heeft niets te maken met de Islam, of met de veronderstelde algemene moordzuchtigheid der Arabieren.

Ulfkotte zat er dus weer eens behoorlijk naast. Ik weet niet waar het aan ligt, Ik durf niet te hopen dat het komt door onze gerichte aktie tegen deze leegbloeder van antiracistische bloggers, maar de veelgezichtlige Doktor wordt blijkbaar toch wat zenuwachtig.

Wij vragen uitbreiding van het Duitse "Leugen-Museum"

Vandaag wendde hij zich zelfs tot het "Leugen-Museum":

1191208-1237589-thumbnail.jpg
Lügenmuseum (Lies Museum, Musée des Mensonges, Leugensmuseum. From "Akte Islam", 30.12.07)

Ik begrijp heel goed, dat Ulfkotte bij voorbaat al een warm plekje wil reserveren voor Akte Islam en voor zijn boeken, in dat Museum.

Ik zou geen betere plek weten!

Maar waarom is de voorzitter van "PAX Europa", apostel van de judeo-christelijke vredesboodschap die in dit jaargetijde toch zo aktueel is, er te allen tijde toch zo vreselijk op gebrand, om het lijden van Moslims voor te stellen als hypocriet en "hun eigen schuld"?

1191208-1237599-thumbnail.jpg




Waar kan Ulfkotte het beeld van een wanhopige kleine middenstander vandaan hebben?

Op mijn beurt vraag ik de lezers, waar heeft Ulfkotte dit beeld vandaan? Is het van een Irakees?, een Palestijn?,,een Turk wiens import-magazijn in Brussel is afgebrand?

Diens commentaren namelijk, tarten elke fatsoenlijke beoordeling:

Boven de foto:

"Denn man ist natürlich nur empört, wenn Moslems angefeindet werden - Mitgefühl für "Scheiß Deutsche" gibt es halt nicht... Wo kämen wird denn da hin !" [Dr. Ulfkotte hätte wohl "wir", statt "wird", gemeint, HR].

En tussen de foto en de "leuke" karikatuur:

"Mitgefühl fordern Anhänger des Mohammedaner-Kults im westlichen Kulturkreis nur, wenn sie selbst ihrer Lebensgrundlagen beraubt werden, für Mitgefühl gegenüber "Ungläubigen" ist da meist kein Platz... "

Hartelijk dank voor aanwijzingen over de foto van een kennelijk Turkse (of Libanese) kleine ondernemer, wiens magazijn is afgebrand. De outfit van de brandweermensen op de achtergrond, doet denken aan een niet al te zuidelijk Europees land.

Ik begrijp steeds beter, waarom de journalisten-collega's van Ulfkotte in Cairo, het hadden over "Ulf-Kotzen", als de man in de journalistencafés ter sprake kwam. Daarom keur ik dergelijke flauwe naamgrappen nog niet goed. Ik denk alleen, dat de heer Ulfkotte, en - misschien zijn vereniging Pax Europa (wat is daar nu toch mee aan de hand?) - er een schepje bovenop doen, wat meer provoceren, nu de tegenstander zich aftekent.

De ONTKNOPING nadert!

(De heer U. kan de vertaalmachine van Google.com gebruiken, om dit artikel te vertalen, zoals hij ook al eerder deed).

Geen opmerkingen:

Related Posts with Thumbnails