28 december 2007

Pax Europa (Ulfkotte) belastert systematisch andere lidstaten. Waarom? 1. België.

PAX Europa.
Wat heeft VREDE te maken met de laster die voorzitter Udo Ulfkotte over Europese medeburgers verspreidt in de Pax Europa-blog "Akte Islam"?
Over Ulfkotte's horrorstories betreffende zogenaamde "onderwerping aan de Sharia" in België en in Nederland hebben we een dossier verzameld, dat hier te raadplegen is.

Wat België betreft, hebben we ervoor gekozen, om van nabij te volgen, of, en zo ja, hoe, Ulfkotte's en Pax Europa's "Akte Islam" zich eventueel zal verontschuldigen voor de post over het beweerde kerstversierings-verbod, 'uit angst voor Moslims', in het Brusselse Justitiepaleis.
Vooralsnog weigeren Ulfkotte en Pax Europa, om de correctie te publiceren, die de princioes van de vereniging en de journalistieke ethiek voorschrijven.

Terwille van de leesbaarheid voor Udo Ulfkotte en de leden van zijn vereniging Pax Europa, hebben we in het Duits (met verontschuldiging voor de vele syntaxisfouten), de ware achtergronden van het misverstand uiteengezet en bewijzen aangevoerd voor de onjuistheid van de beweringen in 'Akte Islam'. Teksten: Post für Udo: Aufklärung im brüsseler Justizpalast, en enkele dagen later: Weihnachtskarte für Udo Ulfkotte, met fotos van de toch ècht aanwezige kerstversiering en met een boodschap van een Belgische Moslim.

De kerstversiering was aangebracht door islamitische personeelsleden van het onthaalteam van het Belgische Hooggerechtshof. Verwijdering van al te christelijke symbolen, werd terecht bevolen door het hoofd van het parket, in overeenstemming met de beginselen van neutraliteit van de gerechtelijke autoriteiten en van de Brusselse tradities van vrije bevindelijkheid.

Ulfkotte, in naam van 'Akte Islam' en van de Duitse vereniging 'Pax Europa', maakte daarvan een zogenaamd 'buigen voor onredelijke islamitische eisen', verbond daarmee de veronderstelde Islam-onderworpenheid van de burgemeester van de deelgemeente 'Brussel' van het Brtusselse Gewest, F. Thielemans, die niets te zeggen heeft over het interne beleid van de Brusselse justitie, zomin als om het even welke burgemeester in Duitsland ook maar iets te zeggen heeft bij Justitie.

Eén en ander werd door ons per tekst en per foto gedokumenteerd, want het Brusselse justitiepaleis is niet ver bij ons vandaan. Maar tot onze verbazing, weigert "Pax Europa", c.q. de heer Ulfkotte in de Duitse deelstaat Hessen, sedert 14 dagen, om de nodige- en door 'Akte Islam' expliciet gevraagde-, correcties te publiceren.

Dat zou onbelangrijk zijn, als de vereniging 'Pax Europa' en de persoon Udo Ulfkotte zich beperkten tot het publiceren van horrorverhalen op hun website. Helaas zijn er teveel van dergelijke websites, om ons over elk daarvan op te winden.

Ulfkotte èn de vereniging 'Pax Europa' echter, hebben zich gestort op een verhoopte bron van inkomsten, namelijk het aanklagen van anti-racistische Duitse bloggers in civiele procedures, waarbij honderdduizenden euros worden geëist.

Ulfkotte en de Vereniging 'Pax Europa', wier financiële bronnen tamelijk duister zijn, leggen zich toe op wat de Amerikanen noemen "advocacy", om onafhankelijke bloggers financieel dood te bloeden.

Hun beschuldiging aan de drie of vier Duitse bloggers waarvan wij weten, luidt, dat Ulfkotte of zijn vereniging niet van "racisme" beschuldigd mogen worden.

Dat is alleen daarom al idioot, omdat Ulfkotte in een publikatie van de Bonner "Verfassungsschutz" al jaren geleden ervan beschuldigd is, "racisme te bevorderen" door zijn publikaties, die, aldus een andere auteur in dezelfde rapportage "wissenschaftlich unbrauchbar" zijn.

Voor België geldt intussen, dat haar rechtssysteem belasterd is, evenals Belgische moslims en Belgische gezagsdragers. Daar Ulfkotte en de Vereniging Pax Europa, ondanks aanmaning, hun laster niet intrekken, maklen ze zich schulding aan het willens en wetens aantasten van de goede naam van de genoemden.

Daarom verschijnt vanaf heden ook hier de Ulfkotte Ticker, die aangeeft sinds hoe lang de vereniging 'Pax Europa' en de heer Ulfkotte weigeren, om hun lezers de waarheid te zeggen over ons Hooggerechtshof.

We kennen in België de heer Ulfkotte als diegene, die met hulp van het Vlaams Belang heeft getracht om op 11 september 2007 een zogenaamde manifestatie tegen "Eurabië" doorgang te doen vinden in Brussel. Ulfkotte en Pax Europa hebben nog altijd niet de gerechtelijke kosten betaald, die voortvloeien uit hun (tevergeefse) démarche bij de Nederlandstalige Kamer van de Raad van State. Klaarblijkelijk, durft Ulfkotte zich niet meer op Belgisch grondgebied te begeven, want hij heeft de uitnodiging om deel te nemen aan de Brusselse Vlaams Belang-Conferentie van 18 october 2007 met een hele serie Islam-vijanden afgeslagen.
Reden temeer om hem en zijn 'Pax-Europa' kornuiten het recht te ontzeggen, om onze mensen te belasteren.

Hierbij wordt de Ulfkotte-Ticker voor Bekgië plechtig geopend.

Geen opmerkingen:

Related Posts with Thumbnails