05 september 2007

Ulfkotte als "gang-leader"!

"Brussels 9/11 Gang Shop"

Hebben we hier te doen met een nieuwe "gang" (bende), die het voorzien heeft op het schone en vreedzame initiatief van dr. Ulfkotte in Brussel en/of Keulen op 9 september? Hebben de Hooligans dan toch de macht gegrepen en gaan ze de manifestatie omzetten in een opmars van allerlei bendes van Europese rechtsextremisten?

Nee, beste lezer(es): Het gaat hier om een zakelijke offerte van de heer Ulfkotte in eigen persoon, gedaan op de Website van de Verein Pax Europa, en bestemd voor alle anti-islamisten in Europa. Deze kunnen zich tegen woekerprijzen een hele serie unieke devotionalia aanschaffen bij een firma in Leipzig, waarvan we hopen, dat het geen frontshop is van Pax Europa, een vereniging waarvan de penningmeesteres (echtgenote van Ulfkotte) ernstig om geld verlegen zit wegens de advocatenkosten die ze maken moet om anti-anti-islamistische bloggers hondedduizenden euros uit de zak te kloppen.

De Leipziger verkoopssite geeft de volgende beschrijving van nevenstaand tasje:

Messenger Bag

strapazierfähige Tasche aus 100% Polyester

Details
Unisize
5494094

inkl. MwSt. EU
zzgl. Versand

19,60 €
Je moet wel heel erg veel van dr. Ulfkotte houden, als je zoveel geld (plus verzendkosten!) wil uitgeven voor een bazaar-tasje....

De eigenaren van de "Spreadshirt" firma uit Leipzig distantiëren zich in elk geval duidelijk van elke verantwoordelijkheid voor de kinderlijke "gang"-provokaties van de Hochschullehrer. op de "Impressum"-pagina van de offerte schrijven ze onomwonden:

Für diesen Online-Shop verantwortlich im Sinne des Presserechts ist:

Udo Ulfkotte


Postfach 2249
35532 Wetzlar
Deutschland

harleybike at web.de

Die Verantwortung des oben genannten Shop-Betreibers gilt insbesondere für sämtliche in diesem Shop veröffentlichte Druck-Motive sowie für die optische Gestaltung des Shops.


[foto van Ulfkotte door mij toegevoegd]

Technische Realisierung:

Dieser Onlineshop wird auf einer von Spreadshirt zur Verfügung gestellten Plattform betrieben. Spreadshirt ist verantwortlich für den technischen Shopbetrieb sowie die Bestellabwicklung, nicht aber für die Inhalte des Shops.

Mit einer Bestellung in diesem Online-Shop geht der Besteller ausschließlich einen Vertrag mit der sprd.net AG [Wer sind das? HR] ein, nicht jedoch mit dem oben stehenden Shop-Betreiber. Für die Bestellung gelten ausschließlich die AGB der sprd.net AG.

Einde citaat.

Doen we eens wat aan windowshopping bij Ulfkotte's parafernalia-etalage:

Wil je een "pin"?
Hier heb je er één. Nee, het is niet president Bush die in aanbidding voor een olievat ligt. Er is een moslim bedoeld, uilskuiken!


Fünf Stück für nur 5.80 €, zzgl Versand!
Die feine Humor des Dr. Ulfkottes (Verantwortlicher für die Gestaltung) ist unwiderstehlich!Hoewel - 't kan ook een zelfportret zijn uit het einde van de negentiger jaren, toen Ulfkotte Afrika-correspondent was van de Frankfurter Allgemeine Zeitung. U. werd er toen van beschuldigd, omkoopgelden te hebben aangenomen van Shell. Maar, ho ho, zijn krant won een proces tegen de beschuldigers.

Hieronder nog een paar andere voorbeelden uit de rij van 98 sieraden en uniformstukken waarvan het design en de belettering de uitsluitende verantwoordelijkheid zijn van Dr. Ulfkotte:

Hij had zich zijn jongens-"gangs" in Brussel aldus voorgesteld:

Kostet 61,40 €!!

En een paraplu voor "slechte jongens": 13,40 €!
De meisjes krijgen een mutsje op voor slechts: € 13,40!Oder eine kleine Börse? - Nur € 20,10 (zzgl Versand)?

Dieselbe Tasche, aber dann mit Inschrift gegen Freddy Thielemans, dem brüsseler Bürgermeister? - Nur 20.10 Euros, ohne Versand!

Und Liebhaber von Bier und Wein: Auch an ihnen hat Dr. Ulfkotte gedacht: Nur 15.90 € Stück!!
Ulfkotte zegt het nu zelf: Hij is een "Gang"-Führer...
"Zie ik eruit als een hooligan?", zo riep Ulfkotte verontwaardigd uit op 17 augustus jongstleden, toen hij door de pers werd betrapt op een vergadering met Vlaams-Belang leider Philip Dewinter in het parlementaire kantoor van de laatstgenoemde.
- Inderdaad, gang-leader Ulfkotte had zich voor de gelegenheid verkleed als "Hochschullehrer"...

Geen opmerkingen:

Related Posts with Thumbnails