11 september 2007

Brussel, 11 september: Ulfkotte's afgezegde massabetoging trekt 200 Vlaamsbelangers...

Nadat Dr. Ulfkotte vier dagen geleden eindelijk eieren voor zijn geld had gekozen, en zijn massademonstratie in Brussel afzei, werd het "fort" van de strijd tegen de "Islamisering van Europa" in België alleen nog bemand door Vlaams-Belangers en een handvol rowdies uit Nederland en Engeland.
De voorspelde afgang was nog completer dan gehoopt. In plaats van de 20.000 demonstranten "die al kaartjes naar Brussel geboekt" hadden of "bussen gehuurd" (Ulfkotte, respectievelijk de griezels van SIOE, nog vorige week), of de "10.000 extra uit Noord-Amerika en Azie", die Ulfkotte aankondigde tijden het beroep tegen het verbod op de demonstratie bij de Belgische Raad van State.... daagden er nauwelijk 200 man op. Ziehier het filmpje, dat we ontlenen aan de voortreffelijke "Yelloman"-blog tegen Extreem-Rechts in Vlaanderen.

50 demonstranten werden gearrresteerd, waaronder partijleider Philip Dewinter en partijvoorzitter Vanhecke.
In At Home in Europe [EN] wordt ingegaan op de smadelijke rolwisseling van de heer Ulfkotte met betrekking tot de anti-Eurabia' massademonstratie.

1 opmerking:

Huib Riethof zei

Vandaag (12 september) publiceert Yelloman Blog een Ulfkotte - levensbeschrijving van mijn hand: Ulfkotte: een naïeve journalist, of zit er meer achter?: http://yelloman1.blogspot.com/2007/09/ulfkotte-een-naive-journalist-of-zit-er.html

Related Posts with Thumbnails